Therese Jung

1.png

Jeg er åpen, nysgjerrig, engasjert og jeg tror vi mennesker til enhver tid gjør så godt vi kan med de forutsetningene en har. Som terapeut ønsker jeg å møte deg på en ikke dømmende og empatisk måte. Jeg kan hjelpe deg med å sortere og tydeliggjøre tanker, følelser og behov. Sammen kan vi utforske og bli kjent med sider av deg selv.

Jeg er fjerdeårsstudent på gestaltterapiutdanningen ved Norsk gestaltinstitutt høyskole AS, som er en NOKUT-akkreditert høyskoleutdannelse (nasjonalt organ for kvalitet i utdanningen). Jeg ble godkjent som terapeut under utdanning høsten 2020, og tilbyr nå samtaleterapi til redusert pris frem til jeg er ferdig utdannet våren 2022.

Jeg har bakgrunn fra markedsføring og tv-produksjon som var preget av mye stress, hvor jeg aldri følte at jeg strakk til. Jeg bestemte meg for å gå nye veier da jeg ble mamma og livet ble snudd på hodet. Jeg gikk gjennom en vanskelig periode hvor det var nødvendig for meg å stoppe opp, kjenne på egne behov og ikke minst sønnen min sine behov.

Opp igjennom livet har jeg levd med angst som i perioder har vært utfordrende. Jeg har erfart at veien til endring er å møte og bli kjent med de vanskelige følelsene og ikke ta  veien utenom, som kanskje føles lettest.

 

Som terapeut har jeg med meg et levd liv med oppturer og nedturer, teoretiske erfaringer fra studie, egenterapi og min fascinasjon for mennesker  og menneskelige relasjoner.